Bøger, jeg har udgivet

Gennem årene er det blevet til ret så mange udgivelser.

Her starter vi med nogle af de seneste bøger.

Mere følger!


Anmeldelser
Sept. 2013 1.
The Chain Bible

Af Leif Damsgaard Jensen
Et 40 siders hæfte i A4 format om det ældgamle svindelnummer med en endeløs kæde. Talrige varianter og endda helt nye greb kreeret af forfatteren. Fås hos Pegani.

Aug. 2015 30
Trylleri til hver en tid

Af Leif Damsgaard Jensen
Dette er den bog, jeg fik udgivet i forbindelse med mit 50 års jubilæum som tryllekunstner i 2015. I bogen fortæller jeg om, hvordan det hele startede - og blev ved! Der er afsnit om nogle af mine oplevelser gennem de mange år - og bogen slutter med 25 korttricks, som jeg har fundet på internettet og redigeret - samt et par stykker af mine egne tricks. Bogen fås hos Pegani og hos mig selv.

Aug. 2015 30
Jeg snakker med mig selv

Af Leif Damsgaard Jensen
Dette er først og fremmest en inspirations- og lærebog for dem, der ønsker at komme til at optræde med bugtaleri. Der er afsnit om det rent tekniske, om fejl og om improvisationer. Og så fortæller jeg lidt om mine egne dukker. Bogen fås hos Pegani og hos mig selv.